KUNDWEB

 

VAD ÄR KUNDWEB?

Driftab KUNDWEBVår internetbaserade tjänst KUNDWEB gör det möjligt för våra kunder att, bland annat, följa upp utförda arbeten, skriva ut kopior på arbetsorder och fakturaunderlag , granska avläsningsrapporter. Sammanställning av information inför styrelsemöte förenklas på detta sätt markant

Driftab FÖRENINGSWEBSIDAI tjänsten KUNDWEB ingår även föreningshemsida, ett informationsforum mellan föreningen och boende. Här kan föreningen posta nyheter, mötesprotokoll, kommande händelser med mera.

FASTIGHETSSKÖTSEL

Driftab har lång brancherfarenhet inom fastighetsskötsel och förvaltning. Vi erbjuder personlig, högkvalitativ fastighetsskötsel i Er förening, vilket skapar trygghet för Er som bostadsrättsförening.
Att erbjuda tjänsten fastighetsskötsel åt en bostadsrättsförening innebär så mycket mer än rondering och kontroll av belysning. Vi utgår från föreningens unika ronderingsinstruktion, utför schemalagda uppgifter, allt ifrån säkerhetskontroll av rökluckor och brandposter till filterbyten i ventilationssystem, letar efter större och minde fel och brister i och runt fastigheten. Kontakten mellan Driftab och föreningens kontaktperson är väldigt viktig för oss. Det är av största vikt att föreningens kontaktperson har förtroende för vår fastighetsskötsel. Vi försöker därför föra en tätt återkommande dialog med varje bostadsrättsförening, inte sällan i samband med varje veckorondering, antingen via e-post, telefon eller direkt på plats.
Vi fungerar lite som ett bollplank för våra befintliga kunder. Frågor gäller ofta underhållsplan och alternativa åtgärder för att kort- och långsiktigt hålla nere kostnaderna för bostadsrättsföreningen.

KUNDWEB

Ett av våra mål är att förenkla föreningens arbete med fastigheten och de boende. Som ett exempel på detta arbetar vi aktivt med vår tjänst KUNDWEB. När en bostadsrättsförening tecknat avtal med oss gällande fastighetsskötsel får styrelsen tillgång till egen kundwebsida, där mötesprotokoll, regler och nyheter kan publiceras till boende i föreningen.På Driftab KUNDWEB kan styrelsen följa upp ärenden som utförts i samband med fastighetsskötsel och även andra byggtjänster, och skriva ut kopior på arbetsordrar om det är något som ska följas upp på kommande styrelsemöte. Driftab KUNDWEB ger även tillgång till dagsaktuella avläsningsrapporter där bland annat mätarställning på el- och vattenmätare visas. Fråga oss om denna tjänst så berättar vi mer.
Vi erbjuder Er som kund allt från traditionell fastighetsskötsel såsom fuktions- och säkerhetskontroll av el-, värme-, vatten- och avloppssystemsystem, till renovering, om- och tillbyggnad i Er fastighet. Mer om detta kan Ni läsa under länken förvaltning ovan.
Har ni behov av renovering i Er fastighet så kan vi hjälpa till med allt från byggarbeten till leverans av nya vitvaror. Vi utför även hel- och delvis renovering av lägenheter, till exempel i samband med utflytt ut hyresrätter. Mer om detta kan Ni läsa under länken byggtjänster ovan.

UTEMILJÖ

Driftab sköter underhåll av Era grönområden bland annat genom klippning av gräsmattor, ansning av buskar och träd, allt efter Era individuella önskemål. Vi har en gedigen maskinpark för att utföra arbeten i och omkring Era fastigheter, bland annat åkgräsklippare och motordrivna handklippare, röjsågar, snöslungor med mera.

STÄD

Vi utför trappstädning och städning av allmäna utrymmen, såsom tvättstugor, källar- och förrådsgångar, styrelse- och medlemslokaler samt vindsutrymmen, allt i enlighet med överenskommet schema.

Fastighetsskötsel

Driftab KUNDWEB